Close

Ochrana osobních údajů a GDPR – firmy a podnikatelé

Doporučujeme k pročtení následující odkazy k tématu ochrany osobních údajů a GDPR zj. z pohledu firem a podnikatelů a jejich zákonných povinností. General Data Protection Regulation = GDPR je nová legislativa EU, která zvyšuje ochranu osobních údajů občanů a v této souvislosti také zavádí nové povinnosti pro podnikatele, firmy atp. GDPR vstupuje v účinnost od 25.5.2018 a týká se všech firem, podnikatelů, živnostníků a institucí, ale i jednotlivců a online služeb, které zpracovávají data uživatelů.

 

UOOU: Otázky a odpovědi k GDPR

UOOU: Internetové obchody, GDPR

UOOU: GDPR stručně

UOOU: Cookies a GDPR

UOOU: GDPR a přímý elektronický marketing

 

Budete si moci dát na web fotky z koncertu i příští týden? GDPR přichází

Co musíte jako podnikatel udělat kvůli GDPR. Už v pátek začne platit

Podnikatelé budou za porušení GDPR trestání přísně, úřady výrazně méně

 

GDPR – shrnutí

Jak se připravit na GDPR?

GDPR a některé povinnosti zaměstnavatelů

Jak dopadne nová regulace GDPR na české eshopy a weby?

GDPR zpřísňuje ochranu osobních údajů

Změny v oblasti ochrany osobních údajů

Správa osobních údajů bude od r. 2018 náročnější a dražší

Ochrana osobních údajů se týká všech zaměstnavatelů

7 kroků jak se vyrovnat s GDPR, tedy ochranou osobních údajů ponovu

Reforma ochrany osobních údajů – firmy čekají nové povinnosti

Zavedení GDPR ve firmě – jak na to – 1. část

Výkladová stanoviska k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

E-shopaři – zpracování osobních údajů podléhá registraci

Prodáváte? Budete potřebovat ochránce osobních údajů

7 zdrojů o GDPR, které by měl sledovat každý e-shop

Nejčastější otázky z oblasti GDPR

GDPR a přímý marketing

Jak získat souhlas ke zpracování osobních údajů

Ministerstvo připravilo manuál GDPR pro malé firmy

Podnikáte? Zabezpečte osobní údaje. Poradíme jak na GDPR

Ochrana osobních údajů v internetovém obchodě podle GDPR

GDPR

 

GDPR prakticky

GDPR2018

 

Registr smluv

Úřad pro ochranu osobních údajů

 

reference

Služby této kanceláře mohu jen doporučit. Potřeboval jsem vyhotovit smlouvu na převod nemovitosti. Už první komunikace byla velice příjemná. Na vypracování jsem trochu spěchal a pan doktor byl ochotný a smlouvu vyhotovil on-line velmi rychle a za velice příznivou cenu. Vřelé díky zaměstnancům za ochotu a ukázkovou profesionalitu. S další záležitostí se určitě obrátím jen na tuto kancelář.


Ladislav Netrda, Kolínsko ... Převody nemovitostí /

S touto advokátní kanceláří spolupracujeme dlouhodobě z hlediska právních služeb a poradenství např. ve věcech tvorby a revizí obchodních aj. smluv, řešení a vymáhání pohledávek po splatnosti aj. V tomto směru jsme s AK velmi spokojeni.

RUDOLF lešení s.r.o., Fryšták /

S touto AK spolupracujeme dlouhodobě v oblasti zj. smluv a jiných dokumentů naší firmy obchodněprávního charakteru, ve věci řešení a vymáhání pohledávek po splatnosti a právního poradenství. Se spoluprací jsme přitom velmi spokojeni.

So group s.r.o., Vizovice /

Se spoluprací s touto AK jsme spokojeni. Řeší pro nás různé smlouvy, pohledávky i další právní poradenství. Vše lze přitom většinou zcela bez problémů vyřídit i online. Můžeme doporučit.

VT stav, s.r.o., okr. Zlín /

S touto AK spolupracujeme jak ve věcech veškerých typů smluv, tak i v soudních sporech a při vymáhání pohledávek po splatnosti. AK pracuje profesionálně a operativně, jsme spokojeni již řadu let.

Starojicko, a.s., okr. Nový Jičín /

Tuto advokátní kancelář vřele doporučuji. 2 roky jsme se snažili v rámci naší firmy vymáhat dluh od jedné společnosti, bez úspěchu. Nakonec jsme se odhodlali obrátit na tuto kancelář a již máme uhrazenu převážnou část pohledávky a firma dále komunikuje a snaží se řešit i zbytek. Navíc jsme nemuseli nic platit dopředu. Doporučujeme.

Battovi, Nový Jičín /

Perfektní a profesionální přístup při sepsání darovací smlouvy na nemovitost. Vše rychle vyřízeno, vše jasně vysvětleno. Velmi příznivé ceny. Mockrát děkujeme, jen a jen doporučujeme. Naprostá spokojenost.

Ing. Václav Michalík, Ostrava ... Převody nemovitostí /

Prostřednictvím této advokátní kanceláře jsem řešil vymáhání dlužné částky po dlužníkovi. Oceňuji korekní jednání a bezvadnou právní pomoc. Komunikace probíhala operativně online, což při mém pracovním zatížení představovalo významnou časovou úsporu. Služby advokátní kanceláře můžu doporučit, a to i pro velmi příznivé podmínky pokud jde o odměnu.

MUDr. Luděk Dujka, Nový Jičín /

Velmi oceňuji kvalitu této advokátní kanceláře a děkuji za velmi rychlou a profesionální práci při přípravě smlouvy. Využili jsme v rodině této možnosti již třikrát a vřele doporučuji.

Paličková, Benešovsko /

Chci Vaší advokátní kanceláři poděkovat za úspěšnou pomoc při vymáhání pohledávky. Byla jsem maximálně spokojená, oceňuji kvalitní, rychlý a profesionální přístup. Všem mohu doporučit.

Alena Kazíková, Valašské Meziříčí /

Děkuji této AK za velmi profesionální a úspěšnou pomoc při vymáhání mé pohledávky.

Petr Hasík, Uherskohradišťsko /

Děkuji za rychlé a perfektní vyřízení smlouvy, včetně podrobných informací a velice rozumné ceny.

Ivan Čermák, Karlovarsko /

Velice Vám děkujeme za Vaši práci, která nás zbavila jedné z velkých starostí. Chtěli bychom Vám a celému teamu velice poděkovat za práci, kterou odvádíte. Přejeme Vám hodně radosti z práce a co nejvice spokojených klientů.

Conkovi, Praha ... Právní služby /

Jsme maximálně spokojeni s rychlostí a perfektním vypracováním darovací smlouvy na převod nemovitosti online, včetně popisu postupu, vysvětlení a na závěr ještě za cenu opravdu minimální a s lidským přístupem, který je v dnešní době vzácný. Děkujeme a doporučujeme.

Martina Vajasová, Středočeský kraj /

Tuto kancelář jsme já a moje rodina využili na online právní služby již několikrát, a to k různým smlouvám včetně převodů nemovitostí. Vždy k naprosté spokojenosti všech. Profesionalita, rychlost zpracování, návrhy řešení, možnost konzultace, narozdíl od vzorů jistota řešení na míru od advokátní kanceláře, a přitom všem "internetová" výborná cena. Děkuji za Vaše služby.

Slowiková Jaroslava, Tachov / ,

Mgr. Zdeněk RUMPLÍK

advokát

JUDr. Petr HRADIL

právník

Mgr. Eva MANOVÁ

právník

SEKRETARIÁT:

Šárka POLÁCHOVÁ, Tereza KOUDELOVÁ, Petra MIKULČÍKOVÁ

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ


kontakt

608 979 055

Tento kontaktní formulář slouží k zadání a zodpovězení zj.:


  • dotazů k bližším podmínkám a k cenové nabídce požadované či zamýšlené právní služby,
  • dotazů k tématům vymáhání pohledávek nebo převodů nemovitostí v rámci ON-LINE PRÁVNÍ PORADNY



Odesláním formuláře berete na vědomí a souhlasíte s těmito podmínkami a poučením.

Jedná-li se o uvedený typ dotazu, pak odpovídáme většinou do následujícího pracovního dne.

Tyto dotazy jsou samozřejmě nezávazné a bezplatné. Nejsou zveřejňovány a podléhají mlčenlivosti AK.

Prohlédněte si příp. také sekci ČASTÉ OTÁZKY KLIENTŮ nebo VZKAZY - REFERENCE KLIENTŮ.

PRÁVNÍ SLUŽBY ONLINE

Darovací smlouva

Kupní smlouva

Kontrola smlouvy

Smlouva směnná

Spoluvlastnictví

Převody nemovitostí

Vymáhání pohledávek

Exekuční návrh

Platební rozkaz

Upomínka - vzor

Uznání dluhu - vzor

Právní služby - firmy

Právní služby - reality

Obchodní smlouvy

Rozvod a SJM