Close
PRÁVNÍ SLUŽBY A SMLOUVY ONLINE
Mgr. Zdeněk RUMPLÍK

advokát

JUDr. Petr HRADIL

právník

Ochrana osobních údajů a GDPR – firmy a podnikatelé

Ochrana osobních údajů a GDPR

firmy a podnikatelé

 

Doporučujeme k pročtení následující odkazy k tématu ochrany osobních údajů a GDPR zj. z pohledu firem a podnikatelů a jejich zákonných povinností. General Data Protection Regulation = GDPR je nová legislativa EU, která zvyšuje ochranu osobních údajů občanů a v této souvislosti také zavedla nové povinnosti pro podnikatele, firmy atp. GDPR vstoupila v účinnost od 25.5.2018 a týká se všech firem, podnikatelů, živnostníků a institucí, ale i jednotlivců a online služeb, které zpracovávají data uživatelů.

 

UOOU: Otázky a odpovědi k GDPR

UOOU: GDPR stručně

UOOU: GDPR a přímý elektronický marketing

 

Budete si moci dát na web fotky z koncertu i příští týden? GDPR přichází

Co musíte jako podnikatel udělat kvůli GDPR. Už v pátek začne platit

Podnikatelé budou za porušení GDPR trestání přísně, úřady výrazně méně

 

GDPR – shrnutí

Jak se připravit na GDPR?

GDPR a některé povinnosti zaměstnavatelů

Jak dopadne nová regulace GDPR na české eshopy a weby?

GDPR zpřísňuje ochranu osobních údajů

Změny v oblasti ochrany osobních údajů

Správa osobních údajů bude od r. 2018 náročnější a dražší

Ochrana osobních údajů se týká všech zaměstnavatelů

7 kroků jak se vyrovnat s GDPR, tedy ochranou osobních údajů ponovu

Reforma ochrany osobních údajů – firmy čekají nové povinnosti

Zavedení GDPR ve firmě – jak na to – 1. část

Výkladová stanoviska k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

E-shopaři – zpracování osobních údajů podléhá registraci

Prodáváte? Budete potřebovat ochránce osobních údajů

Nejčastější otázky z oblasti GDPR

GDPR a přímý marketing

Jak získat souhlas ke zpracování osobních údajů

Ministerstvo připravilo manuál GDPR pro malé firmy

Podnikáte? Zabezpečte osobní údaje. Poradíme jak na GDPR

Ochrana osobních údajů v internetovém obchodě podle GDPR

GDPR

 

GDPR prakticky

GDPR2018

 

Registr smluv

Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů a GDPR

 

reference
Nejlepší AK jakou jsem zatím poznala, velice vstřícný přístup, rychlé jednání, perfektní komunikace, mohu jen a jen doporučit, moc mi pomohli a tímto ještě jednou děkuji.

Lada Kotláriková, Liberecko /

Oceňuji rychlost i kvalitu vytvořené smlouvy vypracované pouze přes e-maily a telefonní hovory a stejně tak oceňuji rychlou reakci na můj e-mail s žádostí o právní poradenství.

Tomáš Figura, Jihomoravský kraj /

Maximální spokojenost s touto AK. Děkuji velmi pěkně za vaše služby a velmi ráda vás všem doporučuji.

M. Balogová, okr. Zlín /

Děkuji této AK za velmi profesionální a úspěšnou pomoc při vymáhání mé pohledávky.

Petr Hasík, Uherskohradišťsko /

Tato kancelář nás velmi příjemně překvapila dobrou cenou za převodní smlouvu na nemovitost. Jednání velmi rychlé a příjemné. Mohu jen doporučit.

M. Chromáčková, Zlínský kraj /

Výborná spolupráce, super přístup! Všechno jasně dané a dodržené!! Mohu jen doporučit!

Ivana Hlachová, Ústí nad Orlicí ... Právní služby /

Oslovil jsem AK pro vypracování smlouvy, kde jsem měl také spousty dotazů, na které mi bylo ochotně, rychle a srozumitelně odpovězeno. Co se týče ceny, jsem rovněž spokojen, jinde bych při podobné smlouvě a množství doplňujících dotazů platil jistě daleko více. Takže velká spokojenost a rozhodně doporučuji.

Pavel Žák, Znojemsko /

Velice seriózní kancelář. Zpracovala mi perfektní smlouvu za velmi dobrou cenu. Použil jsem ji až později a potřeboval jsem tak ještě určité úpravy. Kancelář úpravy provedla rychle a dokonce v rámci původní ceny. Super jednání.

J. Soukup, Královéhradecko /

Služby této kanceláře mohu jen doporučit. Potřeboval jsem vyhotovit smlouvu na převod nemovitosti. Už první komunikace byla velice příjemná. Na vypracování jsem trochu spěchal a pan doktor byl ochotný a smlouvu vyhotovil on-line velmi rychle a za velice příznivou cenu. Vřelé díky zaměstnancům za ochotu a ukázkovou profesionalitu. S další záležitostí se určitě obrátím jen na tuto kancelář.

Ladislav Netrda, Kolínsko ... Převody nemovitostí /

Doporučuji tuto advokátní kancelář. Profesionální přístup, vysoká kvalita a lidské nasazení. Dalších právních služeb této advokátní kanceláře využiji i v budoucnu.

Miroslav Hofman, Ústí nad Labem /

Tato advokátní kancelář mi vyřizuje pohledávku. Jsem s ní velice spokojený. Doporučuji všem.

Jiří Glasa, Ostrava /

Tuto advokátní kancelář jsem oslovila pro vyhotovení darovací smlouvy na nemovitost. Vypracování smlouvy a všech potřebných dokumentů bylo provedeno na profesionální úrovni, s velkou rychlostí a hlavně vše online. Zodpovězení dalších dotazů bylo provedeno s rychlostí a ochotou. AK velmi doporučuji.

Vladimíra Jeřábková, Praha /

Budete-li potřebovat pomoci s platebními rozkazy, obraťte se na tuto kancelař. Pomohla mi úspěšně už dvakrát. Můžu jen a jen doporučit!

Antonín Barborák, Jihomoravský kraj /

Se službami advokátní kanceláře jsme byli velmi spokojeni. Kupní smlouva na nemovitost byla dodána rychle, kvalitně a za dobrou cenu. Náš požadavek na menší doplnění smlouvy byl po tel. konzultaci zapracován do druhého dne. Zároveň nám byl poskynut právní výklad k požadovanému doplnění. Děkujeme a doporučujeme.

Kurkovi, Bílovec /

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ




    Kontaktní formulář slouží k zadání a zodpovězení zj. dotazů k bližším podmínkám a k cenové nabídce právní služby, kterou online nabízíme. Jedná-li se o uvedený typ dotazu, pak odpovídáme většinou do následujícího pracovního dne. Tyto dotazy jsou samozřejmě nezávazné a bezplatné. Nejsou zveřejňovány a podléhají mlčenlivosti AK. Odesláním formuláře berete na vědomí tyto podmínky a poučení.



    });

    ZAJÍMAJÍ VÁS BLIŽŠÍ PODMÍNKY ČI PŘESNÁ CENOVÁ NABÍDKA?
    KONTAKTUJTE NÁS – NEZÁVAZNĚ A ZDARMA
    tel. 608 979 055 / On-line chat / sekretariat@advokat-zlinsko.cz

     

    });

    PRÁVNÍ SLUŽBY ONLINE

    Darovací smlouva

    Kupní smlouva

    Kontrola smlouvy

    Smlouva směnná

    Spoluvlastnictví

    Převody nemovitostí

    Vymáhání pohledávek

    Exekuční návrh

    Platební rozkaz

    Upomínka - vzor

    Uznání dluhu - vzor

    Právní služby - firmy

    Právní služby - reality

    Obchodní smlouvy

    Rozvod a SJM